Nieuws
Zet die politiepet maar af

Bewoners van de flat De Prinsentuin aan de Koningin Julianalaan in Voorburg zijn wel gewend om door fietsers overreden te worden. De stoep tussen de Prins Bernhardlaan en de Jumbo wordt steevast als fietspad gebruikt. Dit terwijl er aan de overzijde een regulier fietspad ligt.

Vrijdag rond de klok van twaalf reed zelfs een politieman met sportfiets over het trottoir. Toen hij werd aangespoken dat je hier niet mag fietsen, riep de diender terug: ‘Wij wel’. En inderdaad daar kwam een politievrouw over dezelfde stoep gefietst.

Mocht u denken dat de politie er is om te handhaven, dan heeft u het verkeerd. Deze agenten gedragen zich net zo fout, als ieder ander. Zet die pet dan ook maar af!

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter