Nieuws
Janika in Kakafonie

De leden van de formatie ‘Janika’ zijn rond 13.15 uur te gast in Kakafonie bij Midvliet. Janika is een formatie die eigen werk brengt. Janika draait al heel wat jaar mee, de laatste jaren in haar eigen taal, omdat het Nederlands toch nèt even wat lekkerder bekt. Het repertoire is niet in een hokje te stoppen: gevoelige liedjes worden afgewisseld met steviger werk, met nog van alles aan sfeer er tussenin. Sommige liedjes zijn luchtig en dansbaar, sommige liedjes juist om naar te luisteren en heerlijk bij weg te dromen. De laatste single ‘Van mijn dag’ en het gevoelige  ‘Als het nog gaat’ worden veelvuldig gestreamd via de verschillende streamingsdiensten.

Voorafgaande aan Janika is Robert Sand te beluisteren (vanaf 12.30 uur). Hij brengt zijn nieuwe single ‘Ik heb het allemaal gedaan’. Robert: ,,Bijzonder aan deze single is de eerste samenwerking met tekstschrijver Olav Hesselmans. Op de melodielijn die door Joris van Dijk (Sonic Solutions) is bedacht heeft Olav de tekst geschreven. Ik hoop dan ook deze single veel streams op Spotify weet te behalen. Ik zie en hoor om me heen dat heel veel mensen daar tegenwoordig gebruik van maken. Tijden veranderen en daar moet ik dan ook maar rekening mee gaan houden.” (Foto @maximedebruinfotografie)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter