Activiteiten
Maak kennis met met Taoist Tai Chi

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi Nederland houdt woensdag 6 september van 13.30 tot 15.00 uur open huis. Iedereen is welkom om dan kennis te maken met Taoist Tai Chi kunsten in gymzaal de Vliethorst Pr. Carolinalaan 1 – ingang Veurse Achterweg – in Leidschendam.

Iedereen ervaart wel eens stress, of het nu gaat om werk, relaties of gezondheid. Daarnaast is er dagelijks verontrustend nieuws over de toestand van de wereld. Hoe kun je voorkomen dat dit ten koste gaat van je gezondheid?

Het taoïsme leert dat zorgen maken een vorm van vasthouden is. Door Taoist Tai Chi beoefening ontdek je hoe los te laten. Het geeft ontspanning en een diep gevoel van welzijn, openheid en helderheid. Dit helpt om de uitdagingen van het leven aan te gaan en tegelijkertijd evenwichtig, gezond en vrolijk te blijven.

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi Nederland maakt Taoist Tai Chi kunsten toegankelijk voor iedereen die hiervoor open staat. De bewegingen zijn voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd of conditie. Meer info op www.taoisttaichi.org/nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter