Nieuws
Vakgarage Kuipers opent in Leidschendam

Vakgarage Kuipers aan de Damhouderstaat 19 in Leidschendam gaat officieel open. Na weken van verbouwen is het nu tijd om alle omwonenden, geïnteresseerden, relaties en klanten van de voormalige garage te verwelkomen. Dat gebeurt zaterdag 9 september van 11:00 uur tot 15:00 uur. De nieuwe zaak is gevestigd in het  voormalige pand van Autobedrijf Dobbe.

Het wordt een feestelijk dag waar  om 13:00 uur officieel het lintje wordt door geknipt. In en om het pand is volop vertier voor jong en oud om deze mijlpaal te vieren. Genieten van een portie poffertjes en een kop koffie, zitten in één van de mooiste modellen auto’s, springen op het springkussen of een sateetje mee eten. En men geeft graag een rondleiding door het vernieuwde pand.

Auto Kuipers is al meer dan 15 jaar een begrip in de regio. Met het openen van Vakgarage Kuipers is de derde vestiging hiermee een feit. Momenteel zit Auto Kuipers met de vestiging in Zoetermeer in de top 3 van het Beste Bovag Autobedrijf van Nederland. In Leidschendam staat het team onder leiding van Glenn Mourik vijf dagen in de week klaar voor onderhoud en reparaties aan alle merken auto’s. Ook voor zakelijke en leaseauto’s.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter