Nieuws
Mgr. van Steelaan Voorburg vanaf vanavond dicht

De Monseigneur van Steelaan in Voorburg is van 4 tot en met 8 september ’s avonds en ’s nachts tussen 22:00 uur en 5:00 uur afgesloten door snoeiwerkzaamheden. Het snoeien vindt ’s nachts plaats, omdat ook gesnoeid wordt boven de bovenleiding van de tram, waardoor de stroom hier tijdelijk vanaf gehaald moet worden.  Overdag is dat niet mogelijk. Via borden is een omleidingsroute aangegeven. Tijdens de werkzaamheden kan men in een deel van de straat niet parkeren. Het schema ziet er zo uit:

Nacht 4-5 september: dicht tussen rotonde met Kon. Julianalaan en kruising Spinozalaan,

Nacht 5-6 september: dicht tussen Spinozalaan en rotonde Kon. Julianalaan,

Nacht 6-7 september: dicht tussen Princes Beatrixlaan en Princes Irenelaan (beide richtingen); tussen Princes Irenelaan en Sint Martinuslaan; tussen Sint Martinuslaan en kruising met Rodelaan (beide richtingen),

Nacht 7-8 september: tussen Sint Martinuslaan en kruising met Rodelaan (beide richtingen), tussen Rodelaan en Hofzichtlaan (in beide richtingen één rijbaan beschikbaar).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter