Activiteiten
Monumentendag: Bezoek Gemeenlandshuis

Een uitnodiging van Hoogheemraadschap Delfland: ‘Op 9 en 10 september zijn er weer Open Monumentendagen. Gaat u mee met een van de rondleidingen door het Gemeenlandshuis aan de Oude Delft? Ons hoofdkantoor is gevestigd in het oudste stenen woonhuis van Delft. In 1645 is dit aangekocht door het Hoogheemraadschap van Delfland en in gebruik genomen als Gemeenlandshuis. Tijdens de Open Monumentendagen nemen onze medewerkers u graag mee in de historie van ons pand én het werk dat wij doen als waterschap dat met modern waterbeheer bijdraagt aan een veilige, gezonde en prettige leefomgeving. Rondleidingen met een twist: Zaterdag 9 september tussen 10.00 en 16.30 uur; Zondag 10 september tussen 10.30 tot 16.30 uur. Alle activiteiten tijdens Open Monumentendag 2023 zijn gratis. De laatste rondleidingen starten om 16.30 uur. Adres: Oude Delft 167 Delft’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter