Nieuws
Spreekuren gebiedregisseur in uw buurt

Een bericht van de gemeente: ‘Vindt u het belangrijk dat uw wijk veilig en leefbaar blijft? En heeft u daar vragen over aan de gemeente of de politie? Of heeft u goede ideeën voor uw straat, buurt of wijk? Dan kunt u terecht bij gebiedsregisseur Raúl Garcia (Stompwijk), Anne Hans (Voorburg) en Vanessa van Hurck (Leidschendam). Voor de gebieden De Heuvel en Prinsenhof in Leidschendam kunt u terecht bij gebiedsregisseur Nathalie Batelaan.

De gebiedsregisseurs kennen uw straat, buurt en de wijk en weten wat er leeft onder inwoners. Ook staan zij in contact met andere organisaties, zoals woningcorporaties, politie en jongerenwerk. Samen met u kijken zij graag naar wat nodig en mogelijk is om uw idee uit te voeren en hoe de gemeente of andere organisaties hierbij (financieel) kunnen ondersteunen.

Nathalie Batelaan houdt morgen, woensdag 6 september, van 14:30 tot 15:30 uur spreekuur in De Plint, Prins Fredriklaan 7 Leidschendam. Vanessa van Hurck is woensdag 27 september tussen 14:30 tot 16:00 uur telefonisch beschikbaar: 070-  3009129′.

Voor meldingen over stoepen, afval, verkeer en dergelijke kunt een melding maken via telefoonnummer 14 070 en via www.lv.nl/probleem-melden

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter