Nieuws
Zwaar materieel voor opknappen park

Zwaar materieel is aangerukt om de opknapbeurt van Park Vreugd en Rust in Voorburg te bewerkstelligen. Zoals bekend wordt het park tussen Vliet en Parkweg teruggebracht in de stijl van architect Zocher, medio negentiende eeuw. Overal zijn de paden geschuurd en van de vroegere dierenwei is – behalve het gebouwtje – niets meer over. De gemeente heeft bij de diverse toegangen tot het park informatieborden geplaatst. Vaste bezoekers van het park zoeken daarop tevergeefs naar een overzicht van wat er wanneer gaat gebeuren. Dus wordt er volop gegist… Inmiddels is her en der begonnen met het asfalteren van paden. Daarnaast zijn enkele toegangen tot het park afgesloten. (foto Vlietnieuws)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter