Nieuws
Deel fietspad Oostvlietweg dicht
Van donderdag 7 tot en met woensdag 13 september is een deel van het fietspad op de Oostvlietweg in Leidschendam (net na de Overhaalbrug, Kniplaan Voorschoten-Stompwijk) afgesloten door werkzaamheden.  Woningen blijven bereikbaar. Wilt u richting Vlietland en Leiden?  Volg dan de borden die de omleidingsroute aangeven: via de Overhaalbrug, Kniplaan, Veurseweg, Koningin Julianalaan, Leidseweg, Badhuisstraat, Nicolaas Maeskade, Vlietlandpad en de Vlietlandbrug. Voor fietsers die vanaf Vlietland komen en richting Leidschendam willen, is de omleidingsroute net andersom.  U kunt ook vanaf de Kniplaan het fietspad door Vlietland nemen dat parallel aan de A4 loopt. Dan sluit u bij de Vlietlandbrug weer aan op uw oorspronkelijke route.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter