Nieuws
Informatiebijeenkomst over vervuilde sloten

Vandaag, woensdag 6 september, organiseren het Hoogheemraadschap van Delfland en de gemeente Den Haag samen met de Bewonersorganisatie Leidschenveen een informatiebijeenkomst voor de buurtbewoners over de vondst van de chemische stoffen PFOS en PFAS in de sloten op het bedrijventerrein Forepark, onder de rook van Voorburg, en in de sloten van de nabijgelegen woonwijk. De GGD Haaglanden en de Omgevingsdienst Haaglanden zullen ook aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. Tijdens de informatiebijeenkomst leggen de organiserende instanties meer uit over PFOS en PFAS, delen zij informatie over de huidige stand van zaken, genomen maatregelen en over de geplande vervolgstappen. Ook zullen dijkgraaf Piet-Hein Daverveldt van Delfland en wethouder Arjen Kapteijns vragen van bewoners beantwoorden. Alle tot nu beschikbare informatie over de vondst van PFOS en PFAS in de sloten op het bedrijventerrein Forepark en de sloten in de woonwijk Leidschenveen, Den Haag, is in te zien via het Dossier PFAS op de website van het Hoogheemraadschap van Delfland: hhdelfland.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter