Nieuws
Nieuwe expositie in Galerie Artibrak

Van woensdag 13 september tot en met zondag 15 oktober is de bijzondere expositie ‘Ontmoetingen’ te zien in Galerie ArtiBrak, Herenstraat 76 te Voorburg, met werk van Willy van den Berg en Joep Fransen.

Tekenen, schilderen, borduren, beeldhouwen, objecten maken, de werkwijzen van Joep Fransen zijn divers en verrassend, maar haar inspiratie is altijd de mens. De mens met zijn eigen verhalen en rituelen, de kwetsbare en vergankelijke mens, die door Joep op geheel eigen wijze wordt geportretteerd. Soms leidt dat tot een subtiel, intiem portret in zachte kleuren, soms tot een groteske, humoristische sculptuur. Op deze expositie toont Joep veel werk, waarbij ze gemengde technieken heeft gebruikt: hout, ijzer, keramiek, textiel en meer. De werken en de titels intrigeren en dagen uit tot een eigen interpretatie van de kijker.

Ook Willy van den Berg laat in haar werk genoeg ruimte om de fantasie van de beschouwer te prikkelen. We zien kleine menselijke figuren die hun weg lijken te zoeken in een verstilde wereld. Men ziet ze vaak van achter in een diffuus licht, hebben ze net afscheid genomen? Staan ze op het punt een belangrijke keuze te maken? Willy creëert met acryl op doek of in aquarel een bijzondere wereld van licht en donker. Ze laat zich inspireren door persoonlijke herinneringen en verhalen en zoekt daarbij naar de diepere betekenis. Zo ontstaan schilderijen waar je ingezogen wordt en waarnaar je lang kunt blijven kijken.

Beide kunstenaars zijn ook aanwezig op zaterdag 23 september en zaterdag 7 oktober. En natuurlijk op de feestelijke opening op zaterdag 16 september om 15.00 uur.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter