Nieuws
Samantha Steenwijk bij laatste Vlietdagen
Vrijdag 15 en zaterdag 16 september vinden de laatste Vlietdagen plaats in Leidschendam-Centrum. De festiviteiten komen volgend jaar terug onder een nieuwe naam en met een nieuw concept en daarom wordt er met een extra feestavond afscheid genomen van de Vlietdagen oude stijl.
Samantha Steenwijk zal onder begeleiding van de huisband, The Captain Midnight Band, een spetterend optreden verzorgen op vrijdagavond 15 september bij het podium voor de kerk. Nederlandstalige en Nineties hits zullen door haar worden afgewisseld met de leukste guilty pleasures.
Op zaterdag is er een uitgebreid programma met o.a. het Stadsontbijt, Een kidsplein op het Damplein, vele activiteiten rondom het water en mobiele optredens. Op het grote podium is zaterdag ook een feestelijk programma met in de (voor)avond o.a. de bands Jewelste, The Raspers en party-act Helemaal Top.Kijk voor het gehele programma op www.vlietdagen.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter