Nieuws
Jerry, Ozon en Freddie basketballen met de jeugd

“We zijn met z’n drieën, Jerry Luyten, Ozon Warning en Freddie Wavey, op vrijwillige basis aan de slag met de jeugd uit Voorburg Bovenveen. We doen dit vanuit stichting CIP. We zijn zelf jongens van de straat en weten hoe lastig het kan zijn om niet van de rails af te schieten. Voor ons is sport altijd de reddende factor geweest om back on track te komen en of blijven. Vanuit die gedachte zijn we al zo’n anderhalf jaar met de jeugd van het Jan Mulderplein activiteiten aan het ondernemen. Wij kunnen ze begeleiden met boksen, kickboksen, brazilian jiu jutsu en basketballen.

Vooral het basketballen is een vaste activiteit geworden op de woensdagmiddag. Vorig schoolseizoen zaten we het gehele jaar in de gymzaal van de Driemaster. Dit seizoen hebben we een andere locatie moeten zoeken en zijn we terechtgekomen bij het Dalton College. De zaal is een stuk ruimer en we kunnen er een uur langer gebruik van maken.

Dus op woensdag van 5 tot 7 hebben we gewoon vrije inloop. Iedereen van 10 tot 17 jaar uit Leidschendam Voorburg is gewoon welkom. We zouden het leuk vinden als jullie een keertje mee komen doen, het is gewoon gratis. Zoek ons op op insta bij stichting cip of geef mij (Jerry) even een appje (0618441299) zodat ik je de eerste keer door de school naar de juiste gymzaal kan loodsen. Tot dan!”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter