Nieuws
Maandag begint werk aan Wijkerbrug
Vanaf maandag 11 september start provincie Zuid-Holland met onderhoud aan de Wijkerbrug in Voorburg. De brug is dan volledig afgesloten voor wegverkeer tot en met 3 november. Vaarverkeer kan alleen op enkele momenten plaatsvinden.
Tijdens de afsluiting van de Wijkerbrug is de Kerkbrug in Voorburg alleen open voor fietsers en voetgangers. Deze keuze is gemaakt om gevaarlijke situaties te voorkomen op de Raadhuisstraat, die zo smal en bochtig is dat een omleidingsroute voor autoverkeer ongewenst is.
Rij je tijdens de afsluiting van de Wijkerbrug op de snelweg (A4 of A12) en wil je richting de Prins Bernhardlaan of Monseigneur van Steelaan in Voorburg, of richting de Noordsingel of de Heuvelweg in Leidschendam?  Dan kun je het best afslag Voorburg nemen op de A12, vooral op de momenten dat de N14 (richting Mall of the Netherlands) erg druk is. Deze route via afslag Voorburg wordt (als het druk is op de N14) ook op de digitale borden langs de A4 aangegeven.
Kijk voor de omleidingsroutes en de exacte planning op: www.zuid-holland.nl/wijkerbrug
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter