Nieuws
Alexander Broussard op Italiaanse toer

Le Canzoni Italiane; Zo luidt de naam van het nieuwe werk van  Alexander Broussard & Friends. Het programma is zondag 17 september te zien in Theater Ludens.  Aanvang: 15.00 uur. Tickets: www.theaterludens.nl

Met het programma “Le Canzoni Italiane” keert Alexander Broussard terug naar zijn roots. De geboren Italiaanse pianist/zanger speelt en zingt een keur van klassiekers waarmee hij grootgebracht is en wisselt dat af met moderne internationale successen. U kunt een sfeervol repertoire verwachten dat u in luttele seconden meevoert naar het hart van de Italiaanse cultuur met vanzelfsprekend de passie die daarbij hoort. Van Ramazzotti tot Pavarotti, van Zucchero tot Bocelli, van traditionals tot pop: het komt allemaal voorbij in deze voorstelling waar vuur en melancholie elkaar omarmen. Alexander laat zijn zang en pianospel begeleiden door: Marcello Briganti: bas, Freek Volkers: gitaar, Ed Volkers: drums, Sendi Wessel: saxofoon en Ariënne Groenewoud: zang.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter