Nieuws
Oproep aan creatievelingen

‘Community ARTproject- Licht en Warmte: Wij roepen iedereen, zowel oude bekenden van de Kunstuitleen, maar met name jonge creatievelingen op om mee te doen met dit leuke project! Voor onze expositie vragen we jou om een kunstwerkje te maken in het formaat A4 of A3. Je geeft hierin je eigen invulling aan het thema “Licht en Warmte”.

Iedereen kan meedoen en we exposeren alle inzendingen.

Extra bijzonder is dat we van de leukste 10 inzendingen een kerstkaart laten drukken, die we als setje van 10 verschillende kaarten in onze winkel zullen verkopen. De makers ontvangen uiteraard een gratis kaartenset en de opbrengst van de verkoop gaat naar de Stichting Beeldende Kunst Voorburg.

De inzending moet voldoen aan: formaat A4 of A3 (2D); thema licht & warmte; fysiek aanleveren bij Herenstraat 92; deadline 11 oktober.
Vooruitlopend op het feestelijke en ook enigszins weemoedige gevoel dat elk jaar in de decembermaand als een warme golf over ons land spoelt, toont de Kunstuitleen Voorburg alle inzendingen in de expositie Licht en Warmte van 11 november 2023 t/m 11 januari 2024.

De feestelijke opening van de expositie zal plaatsvinden op 11 november om 15.30 uur. Naast het community ART project zullen we ook duurzame cadeaus in het thema verkopen, zoals licht-objecten, shawls, keramiek, kaarsen en sieraden. Kortom cadeautjes voor de feestdagen in alle soorten en maten.

We zullen in deze donkere maanden het Huygenskwartier met kunstzinnig licht en warmte vullen. Kom vanaf 11 november naar de Kunstuitleen voor originele, betaalbare en duurzame geschenken voor de feestdagen!’ (L. Krul)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter