Nieuws
Vlag halfstok bij het gemeentehuis

Een bericht van de gemeente:”We leven heel erg mee met iedereen die door de aardbeving in Marokko is getroffen. Met alle inwoners van Leidschendam-Voorburg die in angst en onzekerheid zitten over het lot van hun familie en vrienden. En zij die al slecht nieuws hebben gekregen. Uit solidariteit en als teken van medeleven met alle getroffenen hangt de We leven heel erg mee met iedereen die door de aardbeving in Marokko is getroffen. Met alle inwoners van Leidschendam-Voorburg die in angst en onzekerheid zitten over het lot van hun familie en vrienden. En zij die al slecht nieuws hebben gekregen. Uit solidariteit en als teken van medeleven met alle getroffenen hangt de vlag halfstok bij het gemeentehuis”.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter