Nieuws
‘Wijkcentra’ mogelijk samen

Vertegenwoordigers van wijkcentrum De Blauwe Tram, Oude Trambaan Leidschendam, zijn in overleg met mensen van het centrum ‘Alles voor elkaar’, Schakenbosch Leidschendam, over een krachtenbundeling. Indien beiden samen de huur op kunnen brengen, zou De Blauwe Tram kunnen blijven op de huidige locatie. Eigenaar woningcorporatie Wooninvest wil De Blauwe Tram nu weg hebben omdat men geen ‘maatschappelijke’ huur betaalt. Schakenbosch b.v. heeft Alles voor elkaar dit voorjaar te verstaan gegeven dat men van het landgoed weg moest vanwege woningbouw. Het centrum is inmiddels gesloten. Wooninvest wil aan de Oude Trambaan 24 studiowoningen realiseren. Dit tot grote woede van omwonenden. Wijkverenigingen krijgen geen gemeentelijke subsidie. Vanuit de gemeenteraad zijn B&W opgeroepen om iets voor de twee centra te doen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter