Nieuws
World Cleanup Day ook in Leidschendam/Voorburg
Een oproep van de gemeente: ‘Doe mee met World Cleanup Day 2023 in Leidschendam-Voorburg! Samen werken we aan een schonere leefomgeving. Op zaterdag 16 september worden er verschillende opruimacties georganiseerd door inwoners, met als doel zwerfafval op te ruimen en mensen bewust te maken van het probleem rondom afval.
 Datum: 16 september;  Locaties: Prinsenhof, rondom de Mall, De Vliet, Voorburg Noord, Voorburg West en Stompwijk.  Tijden zijn per locatie verschillend.
Of je nu wilt afvalsuppen op De Vliet, de straten van Voorburg schoon wilt maken, of samen met anderen aan de slag wilt in Prinsenhof. Laten we samen onze gemeente mooier maken!’ Meer info en aanmelden: https://bit.ly/45CXmG7
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter