Nieuws
Geslaagd buurtfeest in Dr. Huijserstraat

De bewoners van de Dr. Huijserstraat en omliggende straten hebben een geslaagd straatfeest gevierd. Dat was bedoeld om de bewoners weer bij elkaar te brengen na een beschieting van een woning in de straat op 29 April  2023. Organisator Philippine  Hohage wilde met een buurtfeest alle commotie in positieve zin ombuigen. De wijkagent, handhavers van de gemeente en leden van het buurtpreventieteam kwamen net als mensen van woningcorporatie Vidomes. Burgemeester Marijn Vroom sprak de mensen toe en had lovende woorden voor  de buurtbewoners. De bewoners werden getrakteerd op muziek van Trio Maert en er stond  een ijskar waar iedereen een ijsje kon halen. Voor de kinderen was er van alles te doen, onder meer een papier prikwedstrijd. De  winnaars van de prikwedstrijd  kregen hun prijs van de burgemeester. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter