Activiteiten
Museum neemt deel aan Raildagen 2023

Het Haags Openbaar Vervoer Museum (HOVM), Parallelweg 224, neemt op zaterdag 16 september deel aan de Raildagen 2023. Het museum is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en er zijn vier ritten met de historische PCC-tram 1022 uit het begin van de jaren vijftig. De toegang tot het museum en de tramritten zijn gratis. In het HOVM is het mogelijk het museum te bezoeken met fraaie collectie historische trams. Daarnaast is er een speciale tentoonstelling over mobiliteit in de Haagse regio. Er zijn vier rondritten met de historische tram, die elk ongeveer een uur duren. De trams vertrekken vanaf het museum om 10.30, 12.00, 13.30 en 15.00 uur. In de tram wordt uitleg gegeven over de ontwikkeling van het openbaar vervoer en de inrichting van de straten waar de tram rijdt. Meer informatie over de Raildagen www.raildagen.nl (foto Chris Westerduin)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter