Activiteiten
Strandexcursie met het IVN

Sonja Meijer van het IVN meldt een leuke activiteit: ‘Meer weten over het leven van de dieren die in zee leven en wanneer ze aanspoelen op het strand ? Kom naar een van onze strandexcursies. De Strandgroep van IVN Leidse regio organiseert op zaterdag 16 september een strandexcursie voor het hele gezin over wat je vindt en ontdekt in de zee en op het strand. Tijdstip: 12.00-14.00 uur. Verzamelen: parkeerterrein Noordduinen, Noordduinseweg in Katwijk aan Zee, op de hoek bij de KNRM-loods. De excursie duurt anderhalf tot twee uur, afhankelijk van het weer en wat we vinden. De excursie is gratis en voor alle leeftijden. Aanmelden is niet nodig. TIP 1: kom op de fiets of neem uw pinpasje mee voor de parkeerautomaat. Tip 2: Trek extra warme kleding aan. Aan zee is het altijd kouder dan achter de duinen’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter