Nieuws
Tafelronde doneert 3500 euro aan Leger des Heils

Tijdens de feestelijke activiteiten in de Herenstraat op Koningsdag 2023 stond de Tafelronde 103 Voorburg, een vereniging van mannen tussen de 25-40 jaar die zich inzet voor (inter)nationale & lokale goede doelen, met een grote stand voor de Hoogvliet waarbij van alles te doen was. Gedurende de gehele dag werden er drankjes en hapjes verkocht. De opbrengst (3500 euro) is gisteren overhandigd aan de directie van VlietenBurgh, een locatie van het Leger des Heils waar jongeren worden opgevangen. Zij zullen dit bedrag inzetten voor de grote verbouwing van het pand aan het Oosteinde in Voorburg. De verbouwing is te volgen op de volgende website https://www.legerdesheils.nl/artikel/vlietenburgh Daarnaast zoekt men ook donateurs om het totaalbedrag bij elkaar te krijgen. De Tafelronde hoopt volgend jaar wederom op een groot succes op Koningsdag en een dito bijdrage aan een goed doel.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter