Nieuws
Cheryl winnares speurtocht

Cheryl (9) is winnaar geworden van de Speurtocht Tentoonstelling ‘De nieuwe kleren van de koningin’ met de 100 barbies gekleed in afval: stof tot nadenken. Cheryl kreeg een gesigneerd boek van schrijfster/ontwerpster Angelique Schipper: ‘Juffrouw HEndriKS, De vloek van de Ruïne van Brederode’. Voor wie niet gewonnen heeft: het boek is ook te leen via de bibliotheek. Net als deel 1: ‘Juffrouw HEndriKS, De beuk erin!’ waarin juffrouw Hendriks invalkracht wordt op basisschool De Beuk waar gebeukt moet worden voor de beste resultaten en de slechtste leerling van school moet verdwijnen. De barbietentoonstelling is in september te zien in de Centrale Bibliotheek aan het Spui in Den Haag. In oktober komt de tentoonstelling naar de bibliotheek Voorburg. Kijk voor alle informatie op de website van http://Talentenloods.nl(Foto Jan Nienhuis)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter