Activiteiten
Nog twee weken Franje & Oranje in Duivenvoorde

De tentoonstelling ‘Franje en Oranje’ in Kasteel Duivenvoorde is nog twee weken te bewonderen. Het evenement heeft al zo’n 20.000 bezoekers weten te trekken. Met een schat aan koninklijke memorabilia en kunstwerken biedt de tentoonstelling een inzicht in de geschiedenis van de Oranjes en de band met de bewoners van Duivenvoorde. Naast de tentoonstelling staan er ook twee lezingen op het programma. Zaterdag 23 september is het symposium over Johan de Witt, de Oranje-Nassaus en de Stuarts op Duivenvoorde. Op 29 september vindt er een bijzondere samenwerking plaats tussen de Koninklijke Verzamelingen, het Huygens Instituut en Oxford’s Early Modern Letters Online. Meer dan 4000 brieven van en aan Anna van Hannover zijn gedigitaliseerd en online beschikbaar gesteld.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter