Activiteiten
Vervolg Green Challenge

Op woensdag 20 september vindt in Stadstuin Rusthout, Noordsingel Leidschendam, de vervolgbijeenkomst plaats van de Green Challenge die op 30 mei in Theater Ludens werd gehouden. Hier kwamen ruim 120 mensen bij elkaar om te praten over duurzame acties in je eigen huis, straat of buurt. Nu volgt de follow-up. Hierbij kunnen de aanwezigen met elkaar kijken of zij een duurzaam initiatief kunnen starten in eigen wijk, en met elkaar bespreken welke hulp zij daarbij nodig hebben van de Stichting Duurzaam Leidschendam-Voorburg en wat zij van de gemeente nodig hebben. Zowel deskundigen van de gemeente als van Stichting Duurzaam zijn aanwezig om acties te helpen formuleren. Komt het initiatief van de grond, dan wordt het opgenomen in de Green Challenge, die de gemeente eind november samen met de deelnemers en met Stichting Duurzaam symbolisch gaat ondertekenen. Start op 20 september is 19.30 uur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter