Nieuws
Coronaprik vanaf 2 oktober
Op 2 oktober start de najaarsronde voor de coronaprik. De GGD’en zijn verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan. Deze najaarsronde is bedoeld voor mensen die een hoger risico lopen om ernstig ziek te worden door corona. Dit zijn: 60-plussers; volwassenen die een uitnodiging krijgen voor de griepprik; medisch hoog risicogroepen; zwangeren. Ook zorgmedewerkers met direct patiënt– en/of cliëntcontact mogen een coronaprik halen. Sommige mensen behoren niet tot deze doelgroep maar mogen toch een afspraak maken. Dit is bijvoorbeeld het geval als zij een kwetsbaar gezinslid hebben of als zij dit advies krijgen van hun behandelend arts.

In de eerste weken van deze najaarsronde geldt dat mensen  alleen op afspraak terecht kunnen bij de GGD-priklocaties in het land. In de regio Haaglanden zijn vanaf 2 oktober de volgende locaties geopend om prik te halen (tussen 10.00 en 16.00 uur): Sportlaan 600 Den Haag (maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag), E. Rooseveltlaan 3 Zoetermeer (donderdag, vrijdag, zaterdag), Waldhoornplein 1 Rijswijk (donderdag, vrijdag, zaterdag), Kon. Julianaweg 61 ’s Gravenzande (maandag, dinsdag, woensdag).

Let op: Om een prik te halen op 1 van deze locaties heeft u een afspraak nodig.

Op mijnvraagovercorona.nl vindt u het antwoord op de meest gestelde vragen over corona en over de prik.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter