Activiteiten
Jerusalem Passion in kerk van Stompwijk

De Laurentiuskerk in Stompwijk bestaat 150 jaar. Er is een idee uitgewerkt om hier extra glans aan te geven, door de inwoners een optreden van een heel groot koor van buiten de gemeente cadeau te doen. En wel op zondag 24 september, 14.30 uur.

Het stuk, de Jerusalem Passion, is geschreven voor een zes stemmig koor van zo’n 80 zangers, een verteller, 5 solisten, jazz combo en symfonieorkest. Voor 24 september is het stuk ingekort en zijn teksten en muziek aangepast. Het geheel staat onder leiding van dirigent Hans Matla.

De Jerusalem Passion brengt het oude en het nieuwe leven samen. Het gaat over wat was, wat is en wat komen gaat. Een muzikaal verhaal over passie en hoop, over wat in het leven verloren is gegaan en wat herwonnen kan worden.

De uitvoering duurt anderhalf uur, zonder pauze. Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten en een drankje te nuttigen in het Dorpspunt. Voor de toegang is een (gratis) toegangsbewijs vereist. Dit kan worden aangevraagd via https://forms.gle/YyzhKnqjW5ah4yZ1A of via een mailtje aan Petraoliehoek@gmail.com

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter