Activiteiten
Nationale sportweek van start

De Nationale Sportweek is in Leidschendam-Voorburg begonnen. Die loopt tot en met zondag 24 september.

Tijdens deze week wordt extra aandacht besteed aan bewegen. SenW organiseert samen met partners sportieve activiteiten voor verschillende leeftijden, voor jong en oud, waaronder de Vitaliteitsdag op 18 september en de Schoolsport Olympiade op 22 september.

Daarnaast besteden we extra aandacht aan de Sport en Cultuurkaart. Hiermee kunnen inwoners het hele jaar door verschillende sporten uitproberen. Via de website van Sport en Cultuurkaart kunt u gemakkelijk een gratis proefles aanvragen en in contact komen met sportverenigingen en sportaanbieders.

De Nationale Sportweek geeft het startschot voor een sportief jaar. Via de link vindt u een overzicht met alle sportieve activiteiten die er deze week te doen zijn: https://www.senw-lv.nl/events/nationale-sportweek-leidschendam-voorburg/

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter