Nieuws
Veel schoonmakers in Voorburg-Noord

Voor de vierde keer deed de ‘Supporter van Schoon Groep’ mee aan de World Cleanup Day in Voorburg, dit keer in Noord. Een hoge opkomst met 32 supporters. Het zijn niet alleen bewoners uit Noord die hielpen opschonen. Een aantal supporters startte vanuit hun eigen wijk Bovenveen, andere supporters komen op de fiets vanuit Den Haag Bezuidenhout en overige wijken van Voorburg en zelfs iemand uit Loosduinen was komen helpen. Na afloop werd de groep bij Blend One door de gemeente getrakteerd op koffie met gebak en werden ervaringen uitgewisseld. De groep, die ooit begon met zes deelnemers, is inmiddels gegroeid tot 62 supporters. De meesten van hen hebben inmiddels een eigen prikker en doen regelmatig ook hun eigen buurtje. Over 3 weken gaan ze weer op pad en is Voorburg Midden aan de beurt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter