Nieuws
VRC wint vier prijzen op rugbytoernooi

Rugbyclub VRC heeft op het Van Hof Toernooi, georganiseerd door Sparta in Capelle aan den IJssel vier prijzen gepakt. De rugbyclub deed met twee mini teams (onder 12 jaar), een benji team (onder 10 jaar) en een turven team (onder 8 jaar) mee. Voor de turven waren dit de eerste echte wedstrijden, maar ze speelden alsof ze nooit anders gedaan hadden. VRC won alle poulewedstrijden. In de finale troffen ze het altijd sterke HRC. Vol vuur aangemoedigd door de mini’s en de benji’s verloren ze op het nippertje (6-5). Met de beker voor de tweede plaats konden ze een feestje vieren.

De benjamins speelden ook overtuigend. Ze lieten zien dat ze al goed hadden leren tackelen en zo won het team de poulewedstrijden. In de finale versloegen zij het combinatieteam van Dordrecht en Etten-Leur met 7-2. De mini’s hadden twee grote teams meegebracht. Zo groot zelfs dat diverse spelers mee konden doen bij de tegenstanders. De wedstrijden liepen ook hier voorspoedig, en zo kwam het dat de finale VRC 1 tegen VRC 2 was. Er werd hard gewerkt, we zagen mooie tackles en mooie try’s. Voorburg 2 ging er met de winst vandoor en Voorburg 1 eindigde dus als tweede.