Activiteiten
Burendag bij Ons Tolhuis

Op zaterdag 23 september is het burendag. Ons Tolhuis, de Horre 1 in Leidschendam, heeft daarvoor een speciaal programma in elkaar gezet. Eenieder is vanaf 11.00 uur welkom. Koffie, thee, limonade staat klaar.

= 11.00 – 15.00 uur: Bubbling bal door Sport en Welzijn op het veld. Gesprekken met buurtbewoners over Gezond Samen Leven in Leidschendam-Zuid,

= 11.15 – 15.00 uur: Kinderspelen, een rad van fortuin, happy stones beschilderen, enzovoorts,

= 12.00 – 14.00 uur: Arachno Corner komt met allerlei reptielen, zoals een luipaardgekko, een baardagaam, een slang en geleedpotigen, zoals spinnen langs. Hij geeft uitleg over deze exotische dieren, aanraken mag, ermee op de foto kan ook,

= 12.00 – 15.00 uur: Sjoelfestival voor alle leeftijden. Veel kleine prijsjes en de hoofdprijs is een slagroomtaart.

De hele dag is een tentoonstelling van schilderijen, tekeningen en patchwork gemaakt door leden van clubs die gebruik maken van Ons Tolhuis te bewonderen. Tevens worden gehaakte knuffels verkocht. De financiële baten zijn voor Ons Tolhuis.

 

Kijk voor meer informatie op www.onstolhuis.com

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter