Activiteiten
Duivenvoorde komt in Halloweensfeer

Deze Halloween wordt het historische Kasteel Duivenvoorde getransformeerd tot een mysterieus slot. Een bijzondere gebeurtenis voltrekt zich als Graaf Van Duister de poorten van het slot opent om bezoekers te ontvangen op zijn Bal Masqué. Een walkthrough theatre experience die alle zintuigen prikkelt. De bezoeker komt in een wereld vol intriges en spanning op verschillende locaties op het landgoed.

Bij aankomst staat de voltallige hofhouding klaar om de gasten te ontvangen. Iedereen wordt verwelkomd met één belangrijke regel: een masker is verplicht. Het Bal Masqué gaat frivool van start. Er wordt gedanst en gelachen in de Marotzaal, in een sfeer van elegantie en pracht. Maar te midden van jubelzang en feestgedruis overschaduwen duistere klanken de sfeer….. Uit de keuken van het kasteel klinkt verontrustend nieuws. De feestvreugde verandert in onzekerheid en angst waarbij niemand het slot meer mag verlaten.

Bezoekers dwalen in groepen door het slot en over het landgoed van Graaf van Duister. Ontmoet de aangeslagen hofhouding waaronder zijn butler, chef-kok, hofnar en stalknecht en ontrafel dit Halloween-mysterie. Maar…..waar is Graaf van Duister eigenlijk gebleven?

Evenementdetails: Adviesleeftijd: vanaf 8 jaar; Datum: woensdag 25 oktober; Aanvangstijden 13.30, 14:30, 15:30, 16:30, 17:30 en 18:30 uur; Locatie: Kasteel Duivenvoorde, Laan van Duivenvoorde 4 Voorschoten; Tickets: nu beschikbaar via de website van Duivenvoorde; www.kasteelduivenvoorde.nl

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter