Activiteiten
Blockjam in Leidschendam

Op zaterdag 23 september wordt in de Leidschendamse wijk Prinsenhof Blockjam georganiseerd; activiteiten voor jongeren tussen 10 en 25 jaar. Tussen 12.00 en 18.00 uur worden er zo’n 500 belangstellende verwacht door de organisator Stichting Aight. Het programma wordt vooral verzorgd door wijkbewoners. Het gaat dan om dj’s, optredens van jeugdbands, rap, dans, een voetbaltoernooi en speciale activiteiten voor meiden. Er is een info/stagemarkt en verschillende verenigingen en stichtingen zullen jongeren informeren over het belang van onderwijs werk, voeding en beweging. Het geheel vindt plaats bij de Krajicek Court, aan weerszijden van de Prinses Marie Louiselaan, tussen de Juliana van Stolberglaan en de vijver.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter