Activiteiten
Open jeugdtraining SEV

Voetbalvereniging SEV Leidschendam heeft nog plek voor nieuwe, enthousiaste spelertjes. Zowel beginners als voetballers met ervaring zijn meer dan welkom om een keer mee te trainen. Op woensdag 27 september organiseert de club een speciale gratis Open Jeugd Training waar iedereen – jongens en meisjes tussen 6 en 12 jaar – vrij aan kan deelnemen: 17:00 – 18:00 uur (inloop vanaf 16:30 uur). Sportpark Kastelenring, Sportparkweg 4 Leidschendam. Om 18.00 uur zijn er broodjes worst en limonade. Elk nieuw lid krijgt een gratis tenue. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met jeugdvoorzitter Remco Frerichs via sevleden@sev-voetbal.nl Bezoek ook de website sev-voetbal.nl voor updates en aanvullende details. Voor wie liever mee wil trainen op een andere dag: bel 06 – 5107 5859.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter