Activiteiten
Wandelen van schemer naar donker

Sonja Meijer van het IVN meldt zich: ‘Van schemer naar donker. Wandeling bij volle maan voor de hele familie ( vanaf 8 jaar) op zaterdag 29 september. We vertrekken met de zon en komen terug onder de sterren. Donker wordt het pas echt als we het bos inlopen. We hopen op helder weer zodat we kunnen genieten van de  zonsondergang en – wat later – de sterren. Ervaar het kleuren van de avondlucht en het invallen van de duisternis, de verandering van de luchtvochtigheid en de temperatuur, het wegsterven van de duingeluiden, het naderen van de branding. Laat je verrassen door vanaf  het hoge duin de zee bij nacht te zien en in het donker langs de vloedlijn te lopen. Hopelijk zien we bosuilen vliegen tegen de donker wordende hemel.  Misschien kruist een ree of vos ons pad. Onderweg is er nog een spannend verhaal. Wanneer: Zaterdag 29 september 2023  18.45-21.00 uur. Verzamelen: parkeerterrein tegenover Hotel Duinoord, Wassenaarseslag 26 Wassenaar. Meenemen: goede conditie, passende kleding, drinken en stevige schoenen, iets te drinken. Opgeven via want.ivnleiden@gmail.com Kosten: geen’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter