Nieuws
Werken bij Leidschendamse haven

De gemeente wil bij de Plaspoelhaven in Leidschendam stroomkabels, waterleidingen en voorzieningen voor het lozen van vuil water gaan aanbrengen. Dit alles ten behoeve van de gebruikers van de haven. De voorzieningen, inclusief meet- en regelkasten, zouden tussen 9 en 30 oktober aangebracht moeten worden. Er is toestemming aan het hoogheemraadschap gevraagd omdat er gegraven moet worden in de ‘waterkering’. De apparatuur zou ter hoogte van de panden Tuinderijstraat 9, Van Ravesteijnkade 29 en Scheepswerf 13 moeten komen. Na jaren van werkzaamheden in de nieuwe haven eerder dit jaar in gebruik genomen. Er liggen tientallen boten, voornamelijk van omwonenden. Waarom de voorzieningen bij de aanleg van de haven niet zijn aangebracht is onbekend.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter