Activiteiten
Opening Barbie-tentoonstelling
Op dinsdagmiddag 3 oktober om 15.15 uur wordt de volgende editie van de Barbie-tentoonstelling geopend door wethouder Marcel Belt in de bibliotheek winkelcentrum Julianabaan Voorburg. Honderd barbies zijn door schrijfster/ontwerpster Angelique Schipper aangekleed met afval: stof tot nadenken. De opening is gelijk de start van de Kinderboekenweek met de Schrijfwedstrijd van Talentenloods. Het thema van de Kinderboekenweek is ‘Bij mij thuis’. Angelique Schipper komt naar de basisscholen met de gastles Schrijven ‘Afval bij mij thuis’. In de Herfstvakantie is Angelique in de bibliotheek van 12.00-16.00 uur. Op donderdag 19 oktober is de workshopdag ‘Afvalkleertjes maken’ van 10.30-12.00 en van 13.00-14.30 uur voor kinderen van 6-12 jaar. Aanmelden via info@talentenloods.nl Wie een barbie meebrengt kan die mooi aangekleed mee naar huis nemen. De tentoonstelling is tot en met zaterdag 28 oktober gratis te bezoeken. Er hoort ook een speurtocht en een kleurplaat bij. Zie de website talentenloods.nl
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter