Activiteiten
Schoolsport Olympiade afgebroken; voor niets

Honderden kinderen van 16 basisscholen in de gemeente namen gisteren deel aan de Schoolsport Olympiade op Sportpark Westvliet (Den Haag/Voorburg). Aangekondigd slechte weer gooide echter roet in het eten. Rond half elf werd besloten er om half twaalf mee te stoppen. Dit ondanks het feit dat het ‘s ochtends ook af en toe regende. Het evenement had tot 15.00 uur moeten lopen. Helaas voor de kinderen was er van slecht weer tot dan niets te bekennen. De zon scheen. Op alle sportterreinen konden kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 tegen elkaar uitkomen in sporten als voetbal, korfbal, handbal, honkbal en rugby. De Olympiade is bedoeld om met plezier te sporten. Er zijn geen prijzen aan de competities in de verschillende takken van sport verbonden. De deelnemende kinderen kregen wel een aandenken. Bij de Olympiade werd voor het eerst gebruik gemaakt van het nieuwe voor rugbyclub VRC aangelegde veld. VRC zit nu nog aan De Star in Leidschendam maar moet daar weg wegens woningbouwplannen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter