Nieuws
Green Challenge deel drie

Op 27 november willen de gemeente en de Stichting duurzaam Leidschendam-Voorburg een overeenkomst tekenen voor de uitvoering van een aantal ‘Green challenges’. De challenges, een tiental, worden de komende weken uitgewerkt. Het gaat bij de challenges om praktische, kleinschalige verduurzamingsacties acties waar een straat, buurt of wijk mee aan de slag kan gaan zoals een plantsoen of boomspiegel met biologische planten of bloembollen beplanten; een actie met de hele straat ‘tegel eruit, plantje erin’; opritten van huizen ontstenen; ‘gluren bij de buren’ om te zien hoe je de eigen tuin verder kunt vergroenen; een biologische kookworkshop, gezamenlijke actie tegen voedselverspilling en minder consumeren; samen zwerfafval opruimen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter