Mening
U zegt het maar: Met voorbedachte rade!

‘Aanstaande dinsdag 26 september wordt er een aanslag gepleegd op de democratie. Het liegende, bedriegende, manipulerende, verhullende college van B&W in Leidschendam-Voorburg wil het grootste deel van het Vlietland- dossier geheim laten verklaren. Wiens belangen willen deze gekozen leden verhullen, het zijn zeker niet de belangen van de kiezers. Deze worden een rad voor de ogen gedraaid. Dit weerzinwekkende dossier past naadloos in de lijst met ‘de toeslagenaffaire’, ‘De gasaffaire’, ‘de asielcrisis’, ‘De Huizencrisis’ en het ‘Stikstofdebacle’. De gemeenteraad zou anoniem moeten besluiten tot een motie van wantrouwen tegen dit college van B&W, ook al is zijn het hun eigen partijleden. Zodat het college van B&W en heulende ambtenaren zich voor de rechter kunnen verantwoorden voor poging (voorlopig) tot moord op de democratie met voorbedachten rade’.

(J. van Buren)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter