Activiteiten
Cursus Nederlands praten

In oktober gaan in Voorburg taalcursussen Nederlands starten. In een groep van maximaal 15 mensen gaan de deelnemers Nederlands praten. Ze leren extra Nederlandse woorden en praten over geld of gezondheid. Hierdoor wordt het makkelijker om in het Nederlands te praten met bijvoorbeeld de huisarts. De cursus is bedoeld voor iedereen die niet inburgeringsplichtig is. Het taalniveau moet minimaal A1 zijn. De cursus wordt op maandagavond, donderdagochtend en donderdagavond gegeven in Wijkcentrum Essesteijn, Elzendreef 10 Voorburg. Men kan zelf een dagdeel kiezen. Het gaat om 12 bijeenkomsten. Deelname is gratis. De cursus wordt verzorgd door Toptaalgroep uit Zoetermeer. Inschrijven kan per mail aan zoetermeer@toptaalgroep.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter