Activiteiten
Zwembad Max Health Club ingewijd

Klokslag 6:00 uur sprongen de Haagse burgemeester Jan van Zanen en politiek verslaggever Frits Wester samen als aller eersten in het nieuwe zwembad van de Max Health Club vestiging aan de Westvlietweg, Den Haag/Voorburg. Op een eerder officieel verbouwingsmoment van Max Health Club Aan de Vliet dit jaar, spraken de mannen af ook een ‘officiële plons’ in het water te doen. Aan hun woord hebben zij zich gehouden. Het voormalige Westvliet Fitness & Racketclub zorgt vanaf volgende week voor zwemplezier voor het hele gezin en stelt zich daarom open op zondag 1 oktober voor iedereen die nieuwsgierig is.

Dat de eerste banen zijn getrokken in het nieuwe bad door de burgemeester en politiek verslaggever is niet zo bijzonder. Hoe druk de mannen ook zijn, tijd vrij maken om te bewegen doen zij zeker wel. Jan van Zanen zwemt graag elke werkdag zijn vertrouwde 500 meter en maakt daarbij geregeld gebruik van de andere Max Health Club vestiging op Sportpark Klein Zwitserland. Frits Wester traint nog steeds bij Max Health Club Aan de Vliet ondanks dat de voorbereidingen voor zijn deelname aan Expeditie Robinson 2023 al voorbij zijn.

Vanaf oktober kan er zowel gesport als gezwommen worden en gaat het nieuwe bad ook dienen als zwemschool voor kinderen om hun A, B of C-diploma te behalen. Er zijn geen wachtrijen voor het krijgen van zwemles; u kunt nu al een plek in een zwemklasje voor uw kind claimen. Na de oplevering van het zwembad, volgen later dit jaar nog de vernieuwde fitness en groepsleszalen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter