Nieuws
Geen eigen clubgebouw/kleedkamers

Rugbyclub VRC krijgt op de nieuwe accommodatie sportpark Westvliet (Den Haag/Voorburg) vooralsnog geen eigen clubgebouw een kleedkamers. Men gaat gebruik maken van de kantine, het terras en de sanitaire voorzieningen bij Monkey Town en kleedkamers van andere verenigingen op Westvliet.

VRC heeft het nieuwe kunstgrasveld inmiddels in gebruik genomen. De club speelde tot nu toe aan De Star in Leidschendam maar daar moest men weg wegens woningbouw. Aan De Star bouwde de club zelf een houten clubgebouw met kleedkamers. Die verhuisden echter niet mee naar Westvliet.

VRC-voorzitter Peter Kolthof: ,,De accommodatie is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van gemeente en club. De gemeente voor het kleedkamergedeelte en bijbehorende functionaliteit, de club voor het clubhuis (kantine) gedeelte. Dat is nog niet gelukt. Bouwen is duur geworden en budgetten beperkt. Vergunningstrajecten duren lang, zeker als er twee gemeenten (Den Haag en Leidschendam-Voorburg, red.) bij betrokken zijn. Maar daarover blijven we in gesprek.’’ (foto VRC)

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter