Activiteiten
Lionsclub Voorburg steunt lokale initiatieven

Lionsclub Voorburg bestaat bijna 60 jaar en heeft 45 actieve leden die zich inzetten voor goede doelen en de gemeenschap. Zij doen dat belangeloos, elke cent gaat naar het goede doel, bij voorkeur in en om Voorburg.

Met projecten zoals het Lions Voorburg Jaarconcert in de Oude Kerk, het Oktoberfest in Marcanto, de champagne- en wijnverkoop konden recent Magic Care, Oekraïense vluchtelingen, de aanschaf van een biljart in de Margrietflat, de Darkroom bij Dorrepaal en het plaatsen van Stolpersteine financieel worden ondersteund. Ook immaterieel zetten de Lionsleden hun mankracht in zoals bij de Vredesposter tekenwedstrijd op bijna alle basisscholen, de opvang van Oekraïense vluchtelingen, inzamelacties voor de voedselbank en de World Cleanup Day.

Een bijzonder initiatief van Lionsclub Voorburg is het inzamelen van D.E-waardepunten, dat inmiddels landelijk is uitgerold. De ingezamelde waardepunten worden verzilverd tegen koffie voor de voedselbanken en daardoor konden sinds 2013 al ruim 1.300.000 pakken koffie worden afgeleverd.

Organisaties of verenigingen die ook ondersteuning van Lionsclub Voorburg nodig hebben kunnen gebruik maken van het aanvraagformulier dat te vinden is op de homepage van de clubwebsite www.voorburg.lions.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter