Nieuws
Burgemeester start eerste thuiswedstijd AZL waterpolo

Het waterpolo seizoen is weer begonnen in de Fluit te Leidschendam. Met grote belangstelling hebben de toeschouwer op de tribune van het zwembad kunnen zien hoe de burgemeester het startsein gaf aan de E-jeugd van AZL waterpolo. De burgemeester heeft een bezoek gebracht aan het  clubhuis om alle leden van de AZL te ontmoeten. Het was een warm en gezellig thuis komen voor de burgemeester gezien hij passie heeft voor waterpolo. Helaas heeft de E-jeugd verloren tegen Delft, maar dat heeft de pret niet gedrukt. De ontmoeting met de burgemeester was de winst. Na de jeugd hebben de AZL H2 gespeelt tegen GZC-DONK H5. Dit was een zeer spannende wedstrijd. Tot aan de laatste seconden stond het gelijk, maar AZL scoorde in de laatste 2 seconden het winnende doelpunt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter