Activiteiten
La Femme Fatale in Foto Atelier BW5
Donderdag 5 oktober, 19.30 uur, opent in Foto Atelier BW5 de foto-expositie La Femme Fatale met foto’s gemaakt door Peter Visbach. Voor deze tentoonstelling heeft Peter 13 foto’s van vrouwen uitgezocht met als thema de hedendaagse femme fatale. Deze vrouwen zijn sterk, onafhankelijk en onbereikbaar. De toeschouwer wordt geïntrigeerd door hun mysterieuze blik of verleidelijke pose. Peter haalt zijn inspiratie uit Hollywood-klassiekers en in het bijzonder de film noir uit de jaren 40 en 50 van de vorige eeuw. De titels van de foto’s zijn dan ook allemaal filmtitels.
Peter Visbach (Voorburg, 1976) fotografeert al sinds zijn tienerjaren, maar begon ongeveer 10 jaar geleden met portret- en glamourfotografie. De liefde voor de fotografie is hem met de paplepel ingegoten. Zijn grootvader kocht na zijn huwelijk in de jaren 40 liever een fotocamera dan te sparen voor de uitzet en zijn vader was voor het toenmalige Benelux Press in Voorburg werkzaam.
De expositie is van 6 tot en met 22 oktober 2023 te bezoeken. Op vrijdag en zaterdag van 12.00 – 17.00 uur en op zondag van 13.00 – 16.00 uur. Gratis toegang. Foto Atelier BW5 is gevestigd aan het Zwartepad 5 in het Huygenskwartier Voorburg.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter