Nieuws
Vlietsteden Ondernemers Club viert 25-jarig bestaan

Ruim 90 ondernemers en hun partners uit Leidschendam, Voorburg én omstreken vierden dat ‘hun’ netwerkclub, de VOC, 25 jaar bestaat. Met een rondvaart over de Vliet, het Rijn-Schiekanaal én de Kagerplassen werd  gevierd dat in april 1998 de Voorburgse Ondernemers Club werd opgericht. Na de fusie van Leidschendam en Voorburg werd ‘Voorburgse’ vervangen door ‘Vlietsteden’ zodat de naam VOC behouden bleef.

De VOC is een vereniging voor en door ondernemers uit Leidschendam-Voorburg, het Forepark en omgeving. Doel is het bevorderen van contacten tussen ondernemers op een informele en laagdrempelige wijze. De VOC organiseert 6 à 7 uiteenlopende bijeenkomsten per jaar.

Het ledenaantal van de VOC ligt al jaren rond de 100 en door het meebrengen van introducees te stimuleren wordt elk jaar het ‘natuurlijke’ verloop volledig gecompenseerd. Op http://vocwebsite.nl staat, naast de ledenlijst en (foto-)verslagen van recente bijeenkomsten ook de mogelijkheid voor een vrijblijvende kennismaking tijdens een VOC-bijeenkomst. Ondernemers uit Vlietsteden die op een informele wijze in contact willen komen met collega-ondernemers mogen dit gerust als een uitnodiging opvatten.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter