Nieuws
Zo gaat dat bij Avalex

De zelfbenoemde wijkvertegenwoordiger Ap de Heus kreeg recent post van een medebewoner van de gemeente. Vanwege de opvallende inhoud deelde hij het bericht met Vlietnieuws:

‘Dag Ap, afgelopen maandagmorgen stond ik in de keuken een ontbijtje te maken met uitzicht op de verzamelplaats voor afvalcontainers. Mijn PMD-container stond helemaal achteraan, omdat ik hem al in de nacht daar had neergezet en was dus als laatste aan de beurt. De container was tot de rand gevuld met dik verpakkingsplastic dat om een aantal pallets met tuintegels had gezeten.

Ik zag dat de container, na eenmaal kiepen in de Avalex-truck, ondersteboven en met forse kracht op de grond werd geslagen, blijkbaar in een poging om achtergebleven restjes verpakkingsplastic los te maken. Toen dat niet lukte verdween de hele container met een grote zwaai in de afvaltruck en reed die weg.

Ik voelde me niet geroepen om in pyjama de straat op te lopen achter de truck aan. Ik had liever gehad dat de container eenvoudig was blijven staan met daarop, bijvoorbeeld, een sticker van ‘svp leegmaken’ of iets dergelijks. Nu moest ik een nieuwe bestellen. Toeval dat ik het hele gebeuren door het raam zag, anders had ik ook nog op speurtocht naar een vermiste container door de buurt gemoeten. Ik hoop dat mijn oude container een tweede leven krijgt als hij zijn avontuur in de bak van de truck zonder schade overleeft’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter