Nieuws
Vliethuys Diner opnieuw een groot succes

De 2023-editie van het door leerlingen van ROC Mondriaan en zes topkoks verzorgde 6-gangen diner ten behoeve van Hospice Het Vliethuys, was weer een groot succes. Op een enkele stoel na waren alle 150 plaatsen bezet. De gasten werden niet teleurgesteld; het werd een geweldige avond met culinaire hoogtepunten. Bovendien werd  € 12.103,- bijeengebracht voor het Hospice.

De chefs van Bij Erik, Brasserie de Koepel, Central Park, Elea en Savarin verkeerden, onder aanvoering van Marko Karelse van Villa La Ruche, in topvorm. Aan niets was te merken dat zij in een vreemde, en vele malen grotere keuken én samen met een enorm aantal tijdelijke collega’s hun kunsten vertoonden.

Een groot aantal leerlingen van ROC Mondriaan zal, wellicht mede geholpen door deze ervaring, kiezen voor een loopbaan in de horeca. En de manier waarop ze tijdens het Vliethuys Diner, onder toeziend oog van hun mentors, al het geleerde in de praktijk brachten biedt een veelbelovend vooruitzicht.

Hospice-bestuursvoorzitter Willy Blonk: ,,Het is hartverwarmend dat we zo’n mooie bijdrage kunnen verzamelen voor toekomstige bewoners van Hospice Het Vliethuys dankzij al deze gulle, gemotiveerde en enthousiaste mensen.”

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter